Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов заяви, че тимът

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов заяви, че тимът
Коментари Харесай

Радуканов: Моите защитници са най-добрите в България

Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов съобщи, че отборът му ще се опита да измъкне допустимо най-хубавия резултат в мача от 12-ия кръг на Първа лига против тима на ЦСКА. Двата отбора се изправят един против различен в неделя от 20:00 часа, а дуелът можете да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT, GONG PLAY и минута по минута на GONG.BG.

„ Това е добър миг за моите футболисти, с цел да се покажат на най-високо равнище. Да ги видят хората. Мисля, че ще излязат освободени и ще покажат най-хубавото от себе си, с цел да се опълчват на един от най-хубавите тимове в България. Надявам се да извлечем някакъв позитивен резултат”, сподели Радуканов.

ЦСКА пусна билетите за Пирин

„ Всеки мач подхождаме по друг метод. Ще ни е мъчно да играем против ЦСКА, само че ще се опитаме да подходим вярно и да обезвреждаме техните положителни страни, с цел да можем да се представим добре”, добави той.

„ ЦСКА реализира доста победи, само че там знаете, че успехите не значат кой знае какъв брой доста. При два отрицателни резултата нещата отиват в друга посока. ЦСКА приключи наедно последния мач (1:1 против Етър б.р.). Без подозрение тимът ще е окуражен за победа. С оглед това, че са домакини, ще бъдат спокойни и ще наподобяват доста по-различно на терена в съпоставяне с последния мач”, разяснява наставникът на „ орлетата”.

Милен Радуканов за фантазиите, упоритостите си и оценката за родния футбол

„ Фернандо Каранга е несъмнено доста добър футболист, само че няма да обръщаме особено внимание на никого на терена. Моите бранители са едни от най-хубавите в България, тъй че се надявам, че ще се оправят с Каранга”, сподели още той.

„ Спокойствие в тима няма. Намираме се на това място в класирането, на което заслужаваме. Движим се долу-горе в проекта, в който сме си сложили. Другите проблеми, които имаме се знаят, само че се опитваме да ги позволяваме дружно с ръководството”, призна Радуканов.

В Пирин упражняват двуразово в сряда, без контрола в паузата

„ Мисля, че почитателите схващат, че вършим всички по силите си тимът да наподобява най-добре в дадения миг от развиването си. Това е обстановката и я схващат. Виждат, че не могат да се изискват чудеса и да се вършат такива”, добави той.

„ Мисля, че се заформи борба сред трите гранда на България. Лудогорец са още крачка напред пред останалите предвид на развиването на тима през последните няколко години. ЦСКА набират скорост и пробват да се приближат. Хубаво е, че ще има борба до последния миг. Другите тимове не престават да следват развиването си, както до момента. Мисля, че тази година шампионата ще бъде по-интригуващо”, приключи Радуканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР