Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов е повече от

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов е повече от
Коментари Харесай

Радуканов: Не правим сметки, важното е да съберем възможно най-много точки

Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов е повече от удовлетворен от представянето на младите бранители в дуела с Витоша Бистрица, приключил при победа с 3:1 за “орлетата”.

Осакатеният Пирин се завърна на победния път

“Успехът беше доста значим предвид на последните събития, които ни се случиха. Най-много се веселя поради всички млади футболисти, които играха през днешния ден. Радвам се, че заложихме на тях. Днес целия тим игра като един, бореше се. Поздравявам футболисите за триумфа, който реализираха. Победата бе доста значима, тъй като от в този момент нататък ни предстоят още 4 мача. Казах им, че би трябвало да гоним от всеки мач оптималния брой точки. Поздравявам футболистите за желанието, старанието и по тази причина, че съумяха да извърнат мача. Това се получи с тези млади футболисти, а другите оказват помощ на младите”, сподели Радуканов.

“Цяла година съвсем не вършим сметки. Важното е да съберем допустимо повече точки. Няма какво да считаме, в случай че събираме точки, ще забележим най-после какво ще се случи. И Славия и Черно море са мощни съперници. Ще се борим до последния мач. Даваме максимума от себе си. Ще забележим какво ни предстои”, добави той.

“Поздравявам всички млади футболисти. От предходната година и четиримата бранители ни ги нямаше през днешния ден. Разбира се, имаме доста дефекти, доста неточности. Отличавам постоянно целия тим, самостоятелно си приказваме в съблекалнята”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР