Старши треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев говори след поражението

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев говори след поражението
Коментари Харесай

Иво Тренчев: Левски гази на Герена, не ни стигна енергията

Старши треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев приказва след провалянето с 0:2 от Левски.

" Аз виждам смяната, която се надявам напред да продължи. Първото полувреме бе по-доброто за нас. Изпуснахме благоприятни условия, с цел да вземеш нещо тук би трябвало да вкараш гол. Трудно може да издържиш, те го демонстрират. Дори Айнтрахт страдаха. С измененията, които направихме се унищожи нашия темп. Ще проучваме и ще забележим. Надявам се да се възстановим за мача в понеделник, това е нашата група, продължаваме напред и се надяваме да спечелим точки ", показа наставникът след срещата.

" Ако погледнете обратно във времето, всички тимове изпитват компликации тук на " Герена ". Последните минути не ни стигна силата. Спасяванията на Максим даваха убеденост на тима, само че по този начин не може да се издържи дълго време. Левски гази ", добави той.

" Опитахме в контролата да играем с трима централни, не се получи добре. Някак си играчите не го възприеха, нямаше и доста време. Продължаваме напред, мачовете следват един след различен. Ще бъде тестване за нас. Не мога да не поздравя момчетата, тъй като бяхме един дразнител за Левски. Ако бяхме съумели да вкараме първото полувреме не се знаеше къде щеше да отиде мача. Аз не знам по какъв начин се дефинира играта с ръка. Това е дребен щрих, само че имаше удар с лакът. Наруши се нашия темп, би трябвало да поговорим за това нещо ", сподели още Тренчев.

" Спешно е да вкараме голове и да печелим точки, няма какво да създадем. През първото полувреме имахме 2-3 благоприятни условия. Тук на " Герена " се основават мъчно обстановки и би трябвало да се възползваш. Ще се готвим за мача с Хебър ", приключи треньорът на " орлетата ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР