Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Христо Янев се отказа от

...
Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Христо Янев се отказа от
Коментари Харесай

Пирин се отказа от привличането на нидерландски защитник

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Христо Янев се отхвърли от привличането на нидерландски бранител. Както е известно, проби при орлетата изкара 25-годишният Сандер ван Лой. Той игра в инспекциите с Ботев (Враца) и Марек.

Бившият футболист на Цволе и шведския Фалкенберг е оставил положителни усещания, само че те не са били задоволителни на Янев, с цел да му бъде препоръчан контракт, написа " Тема Спорт ".

Преди да дойде в Благоевград, юношата на Цволе пътувал до Турция, където почнал тренировки с лагеруващия там Шалке 04. От щаба на кралскосините обаче не го заели и го поканили за повторни проби през лятото, в случай че тимът не успее да резервира елитния си статут през актуалната акция.

Основната причина Пирин също да не го ангажира е, че не е играл от 2 години, в които водил правосъдни каузи с шведския клуб. Орлетата са били безапелационни, че ставало въпрос за школуван футболист, само че неналичието на процедура си споделила думата.

Иначе травмата на Венцислав Бенгюзов се оказа, че е по-лека от предстоящото. Преслав Йорданов пък към този момент се възвръща.
 Пирин разгроми Марек
Пирин разгроми Марек

Контролата се игра в Блгоевград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР