Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че
Коментари Харесай

Тухел: Умората е причина за минималната победа

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че успеха над ФК Брюж в Шампионската лига (1:0) е пристигнала мъчно. Също по този начин той добави, че играчите му са допускали неточности, които не са допустими за тим на това равнище.

''В Шампионската лига постоянно се постанова да се помъчиш. Брюж не беше губил в 25 мача поред и инкасираха две порадни провали, от нас. Когато играеш против подобен тим, няма по какъв начин да мине всичко без страдания.

'През първите 15 минути от мача им давахме прекомерно елементарно топката. След това започнахме да направляваме по-добре техните контраатаки. Но по-късно още веднъж започнахме с грешките”, разяснява той.

Icardi strikes again as PSG beat Brugge to reach last 16 https://t.co/d8RsAiMX5b pic.twitter.com/lj9S7Ac6wC
— Reuters Sports (@ReutersSports) 6 ноември 2019 година “След дузпата започнах да си мисля, че играем рискова игра, че сме сложили успеха на карта и можем да я изпуснем, тъй като тимът на Брюж нямаше какво да губи. И тогава стана мъчно, само че с всички е по този начин. Видяхте Челси и Ливърпул във вторник, нали?

Но не би трябвало да забравяме, че много хора се връщат от травми и на други им се наложи в същото време да изиграят много мачове. Имаше отмалялост, която си пролича в отношението към няколко лесни топки. Но не съм обезпокоен за манталитета на играчите”, призна Тухел.

Парижани към този момент преодоляха групата си, защото имат 4 следващи победи и си подсигуряваха класиране напред. Но идващите цели в Шампионската лига са да запазят 1-ото място пред Реал (Мадрид), на който гостуват в края на месеца. А в този момент им следва и тежка аудиенция на Брест в Бретан- тим, който има една от най-солидните отбрани в Лига 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР