Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел не смята,

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел не смята,
Коментари Харесай

Тухел: Не заслужавахме да загубим

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел не счита, че тимът му е бил надигран от Ливърпул. Парижани изгубиха с 2:3 на “Анфийлд” в първия си мач от групите на Шампионската лига, само че Тухел е удовлетворен от показаното от отбора.

“Играхме чудесно до почивката и Ливърпул сигурно не заслужаваше да води с два гола. Но даже и в тази обстановка не се предадохме. След почивката елементарно губехме топката. Продължаваме да имаме вяра в метода ни на игра в отбранителен проект. В края беше мъчно, само че не беше заслужено да загубим”, разяснява германецът.
A heartfelt thanks to all the traveling PSG fans who cheered us on at Anfield tonight pic.twitter.com/d11EGTuxSM
— Paris Saint-Germain (@PSG_English) 18 септември 2018 година “Трябва да сме по-агресивни, да нападаме повече. Това беше едвам първият ми мач отпред на ПСЖ в Шампионската лига. Имаме какво да подобряваме в играта с трима нападатели, с цел да решаваме равностойните мачове в своя изгода. Сигурен съм, че в идващите мачове ще изглеждаме по-добре”, оптимист е Тухел.

“Мбапе ще развива играта си, той може да стане още по-добър. Неймар също, Той постоянно е рисков, макар че имаше сложен мач. Случилото се през днешния ден ще му послужи като спомагателна мотивация за идващите двубои”, сподели още наставникът на ПСЖ. Шампионска Лига 1 кръг, вторник 18 септември  Ливърпул 3:2краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР