Старши треньорът на очерта целите пред тима до края на

...
Старши треньорът на очерта целите пред тима до края на
Коментари Харесай

Тедеско: Реалната цел е класиране за евротурнирите

Старши треньорът на очерта задачите пред отбора до края на сезона. Той сподели, че " червено-белите " са длъжни да да се класират за Шампионската лига или Лига Европа, само че в случай че им се отдаде късмет, ще нападат купата.

" Виждам Спартак като сериозен кандидат за присъединяване в евротурнирите. Ако ни се отвори опция да реализираме освен това, няма да го пропуснем. Ще се борим до самия край. През предишния сезон не успяхме да се класираме за Европа. Сега би трябвало да го създадем. Когато дойдох, първата ми задача беше да консолидирам тима, а втората - да стартираме сполучливо новия сезон. И ние започнахме добре. В момента сме в топ 3. Ще е отлично в случай че успеем да спечелим купата или Купата на Русия, само че действителната цел е класиране за евротурнирите ", съобщи Тедеско пред " Спорт-Експрес ".

" Спартак е приказен клуб. Ако в миналото идващият треньор на отбора изиска мнението ми, ще му кажа да се любува оптимално на времето си тук ", добави немският експерт.

Спартак (Москва) е трети в класирането след есенния полусезон с актив от 35 точки. Пред " червено-белите " са с 41 точки и с 37. В първия си мач след зимната пауза Спартак ще посрещне на 28 февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР