Старши треньорът на Несебър Николай Жечев беше доволен от представянето

...
Старши треньорът на Несебър Николай Жечев беше доволен от представянето
Коментари Харесай

Николай Жечев: Несебър и баражи? Ако можем, защо не?

Старши треньорът на Несебър Николай Жечев беше удовлетворен от представянето на своя отбор при триумфа с 2:0 над водача във Втора лига Ботев Враца, изключително поради обстоятелството, че отборът му игра в нетипична групировка.

„ Днес играхме против един в действителност добър тим като Ботев Враца. Те са водачи в класирането. Подготвихме се доста добре за мача, приветствам момчетата за себераздаването и желанието, по този начин стигнахме до победата”,коментира Жечев.

„ Предвид това, че имахме проблеми с външните халфове, преценихме с моите сътрудници от щаба, че би трябвало да играем 3-5-2. Смятам, че имаме футболистите за сходен жанр, а да разполага с няколко схеми на игра, е радващо за един треньор. Работихме през седмицата и в този момент рискувахме, само че пък ни се получи.”

„ Ние разузнахме Ботев, знаехме, че играят добър футбол, бърз футбол, изключително по крилата. Постарахме се да ги затворим. Там спечелихме мача.”

„ Не, има още много мачове до края на сезона. Трябва във всеки мач да печелим точки – къде 3, къде 1, само че постоянно би трябвало да печелим. Трябва да запазим мястото си в групата и да развиваме младите момчета. Видяхте, през днешния ден имаше много млади момчета в тима, които напредват. Това е задачата.”

„ На този стадий е рано да приказваме за офанзива на топ 3. Ако управлението реши, за какво не? Ако си извоюваме мястото, изключително за баражи, ще играем в тях. Всичко е наред, управлението се старае всичко да е добре. Засега се получават нещата”, приключи Жечев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР