Старши-треньорът на ПСЖ – Томас Тухел остана изключително доволен след

...
Старши-треньорът на ПСЖ – Томас Тухел остана изключително доволен след
Коментари Харесай

Тухел величае Неймар след разгрома над Галатасарай

Старши-треньорът на ПСЖ – Томас Тухел остана извънредно удовлетворен след триумфа с 5:0 над Галатасарай в Шампионската лига. Наставникът похвали играчите си и съобщи, че те натрупат от ден на ден убеденост във опциите си след сходни победи.

“Чувствам се по същия метод, както след мача с Монпелие. Доволен съм от представянето ни и от показания дух. Отново играхме в скица 4-4-2 и се справихме добре като тим. Оставихме малко пространства за противника. Успявахме да спечелим топката в половината на противника и това ни даваше опция бързо за бърза транзиция в офанзива. Видях огромен дух от тима. Продължаваме да трупаме убеденост във опциите си”, показа Тухел.

Специалистът особено похвали Неймар за продукцията му в мача.

“Неймар сподели какъв брой е значим за нас още в мача с Монпелие. Той е основен състезател и става все по-добър. Днес работи доста и завоюва доста топки, с което оказа помощ в отбрана. Вижда се, че стартира да намира най-хубавата си форма. Вече му е много по-лесно да набира скорост. Освен това той направи огромен жест, че даде топката на Кавани да извърши дузпата. Всеки може да види, че той е доста сензитивен Той даде топката на Еди и това е значим знак за всички в отбора”, добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР