Старши треньорът на националния отбор на Хърватия по футбол Златко

...
Старши треньорът на националния отбор на Хърватия по футбол Златко
Коментари Харесай

Златко Далич: Никога не трябва да подценяват хърватите

Старши треньорът на националния тим на Хърватия по футбол Златко Далич похвали вратаря Доминик Ливакович за представянето му в осминафиналния дуел против Япония на Световното състезание по футбол. Ливакович имаше огромна заслуга за триумфа на Хърватия с общото 4:2 след осъществяването на дузпа в срещата. 

„ Имахме приказен вратар през днешния ден. Ливакович беше страховит. Беше неизпълним. Защити ни при дузпите по доста постоянен метод “, разяснява Далич, представен от организация „ Ройтерс “.

„ Имаме 18 нови футболисти, които не бяха на Мондиал 2018 в Русия и им споделих, че това е техният късмет да създадат история. Японците може и да са ни подценили, само че в никакъв случай не би трябвало да правиш това против хърватите “, добави Златко Далич.

„ Ние сме дребна страна, само че работим крепко и се борим за това, което желаеме. Когато започнаха дузпите, бях доста убеден и се доверявах на Ливакович “, сподели още селекционерът на хърватския народен отбор.

„ Ще си починем и имаме право да продължим да се надяваме на положителни резултати. Имаме първокласен тим, само че това Световно състезание е цялостно със страхотни тимове. Утре ще проучваме обстановката. Няма да се предадем. Ще продължим да се борим и да опитваме да реализираме фантазията си да продължим още по-напред на Мондиал 2022 “, приключи Далич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР