Старши треньорът на Наполи Маурицио Сари заяви, че Ювентус отново

...
Старши треньорът на Наполи Маурицио Сари заяви, че Ювентус отново
Коментари Харесай

Сари: Спокойно, Ювентус отново е фаворит за Скудето

Старши треньорът на Наполи Маурицио Сари съобщи, че Ювентус още веднъж е любимец за купата в Италия и би било надменно от страна на неаполитанци да се съпоставят със "Старата госпожа ".

"Спокойно, този Ювентус е най-силният от последните седем или осем години ", предизвестява Сари в изявление за Gazzetta dello Sport.

"За мен те остават любимец за купата и би било безочливо да се съпоставяме с тях. Все още не знам какво ще бъде нашето показване, само че знам, че не сме техни съперници ", безапелационен е италианският експерт.

"Да приказваме за първото място след единствено седем изиграни мача е доста релативно. Това е извънредно къс миг, който не може да бъде индикативен. Усещането да си първи е извънредно прелестно, само че има още доста време до края на сезона ", обобщава наставникът на Наполи.

След седем изиграни кръга Наполи е водач в класирането със 100-процентов актив от 21 точки и голова разлика 25:5. Ювентус заема втора позиция с 3 пункта по-малко. В идващия кръг възпитаниците на Сари гостуват на Рома, до момента в който "бианконерите " одобряват Лацио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР