Старши треньорът на Наполи Маурицио Сари е на първо място

...
Старши треньорът на Наполи Маурицио Сари е на първо място
Коментари Харесай

Зенит кани Сари, ако се раздели с Манчини

Старши треньорът на Наполи Маурицио Сари е преди всичко в листата на управлението на Зенит с възможните заместници на Роберто Манчини. В последните седмици настойчиво се приказва, че точно Манчини ще е новият народен селекционер на Италия. Освен това, представянето на Зенит под негово управление е много спорно и няма да е изненада, в случай че се стигне до разлъка.

" Tuttosport " твърди, че питерци ще би трябвало да се конкурират с Челси в опита си да привлекат Сари. В контракта на 59-годишния експерт има уговорка, която разрешава той да си тръгне против отплата от 8 млн. евро. Президентът на Наполи обаче уговаря Сари да възобнови договора си, като концепцията е в новото съглашение съответната сума да е доста по-голяма, както и заплатата на треньора. В момента той получава по 1,5 млн. евро годишно, само че Де Лаурентис му предлага 3 млн.

Наполи води с точка пред Ювентус в класирането на Серия " А " и е малко евентуално Сари да си тръгне преди края на сезона. След това обаче, към него ще има обилие от примамливи предложения.

" Слуховете, че Манчини може да напусне, не ми въздействат по никакъв метод. Мисля, че и с другите момчета в тима е по този начин ", съобщи голмайсторът на Зенит Александър Кокорин. - Прочетох, че в изявление Манчини е споделил, че съм суперзвезда. Ако в действителност е по този начин, това е най-хубавата хвалба, която мога да получа ", добави съветският национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР