Старши-треньорът на Миньор (Перник) - Христо Янев, бе доволен от

...
Старши-треньорът на Миньор (Перник) - Христо Янев, бе доволен от
Коментари Харесай

Христо Янев: Перфектен мач!

Старши-треньорът на Миньор (Перник) - Христо Янев, бе удовлетворен от успеха, която неговият тим реализира против Струмска популярност с 3:0. Според него ранният гол е оказал помощ на " чуковете " да се поздравят с крайния триумф.

" Беше съвършен мач. Зарадвахме хората, които пристигнаха да ни поддържат. При всички положения ранният гол ни оказа помощ. Когато първи стигнем до гол, мачът става доста по-лесен за нас. Струмска популярност е тим, който не дава доста пространства Може би сме толкоз уверени и имаме самочувствие на база резултатите, които имаме. Футболистите ни имат доста положителни качества.

Нивото на футбола по отношение на Купата на България е малко по-различен. Черно море имат доста обиграни и опитни футболисти и взеха решение мача си с две обстановки. Ако желаеме да вървим напред, би трябвало да вдигнем равнището на нашата продукция. Човек реализира толкоз, колкото са огромни фантазиите му. Надявам се футболистите да мечтаят дружно с нас и да развият своя капацитет. Трябва да се радваме на положителни игри в шампионата. Има доста положителни тимове в шампионата. Нямаме съответна сложена цел - държа да се знае това. Ние знаем нашите благоприятни условия и би трябвало да гледаме действително на нещата.

Имаме да вършим неща, които да накарат лицето на клуба да наподобява по друг метод. Първо да се порадваме на успеха, тъй като тя пристигна с доста добра игра. Поздравявам футболистите за метода, по който изиграха мача ", показа Христо Янев.
 Миньор (Перник) - Струмска популярност 3:0 в мач от Втора лига
Миньор (Перник) разруши Струмска популярност, огромният воин за " чуковете " се споделяше Божидар Васев

" Перничани " са единствено на две точки от върха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР