Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли се счита за отговорен

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли се счита за отговорен
Коментари Харесай

Пиоли: Не бяхме достатъчно решителни и вината е моя

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли се смята за виновен за слабата игра на тима през първото полувреме на мача от шампионата за Купата на Италия против Дженоа.

" Росонерите " се класираха за 1/4-финалите след победа с 3:1, само че след продължения.

" Очевидно не съм си приключил работата, щом влязохме в мача с неправилна настройка. Не бяхме задоволително решителни и виновността е моя. Липсваше ни активност и сами си направихме дуела сложен. Много искахме да победим и успяхме да обърнем нещата в наша изгода, само че би трябвало да работим върху грешките си.

Не мисля, че сме рискови единствено с офанзиви по левия фланг. Там имаме играчи, които са положителни в обстановки един на един, до момента в който отдясно би трябвало да се освобождаваме с повече придвижване. В тима ни има баланс, само че през днешния ден просто не започнахме нападателно, а това значи, че не съм подготвил момчетата по най-хубавия метод.

Ноември беше доста сложен с травмите на съществени играчи и платихме цената за това. Сега е странна обстановката с чакането на резултатите от тестванията за COVID-19, само че още веднъж показахме, че можем да обръщаме мачове с хората от пейката. Колкото повече футболисти имам разполагаем - толкоз по-добре. Надявам се травмата на Томори да не е сериозна. Той почувства изтръпване в коляното и не можеше да продължи. Дано е подготвен за понеделник ", съобщи Пиоли.
 Милан хвърли око на Ерик Баи
Милан хвърли око на Ерик Баи

" Росонерите " желаят да се подсилят с нов централен бранител
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР