Старши треньорът на Мидтийланд Брайън Приске заяви, че е разочарован,

...
Старши треньорът на Мидтийланд Брайън Приске заяви, че е разочарован,
Коментари Харесай

Треньорът на Мидтиланд: Разочаровани сме, че не взехме нищо

Старши треньорът на Мидтийланд Брайън Приске съобщи, че е отчаян, че тимът не е стигнал най-малко до тъждество против в семейството си от Шампионската лига. Датчаните започнаха неприятно и позволиха ранен пасив от два гола, само че в следствие съумяха да вкарат дебютното си попадение в конкуренцията още преди средата на първото полувреме, което обаче в последна сметка не се оказа задоволително, с цел да избегнат провалянето с 1:2.

Българският национал Божидар Краев влезе като запаса за домакините в последния четвърт час, само че не съумя да помогне на отбора си, който остана на дъното на класирането без актив след първите си три мача в група D.

" Играхме в действителност добре през първото полувреме, като се изключи първите 15 минути. Момчетата натиснаха газта, демонстрираха темперамент, вкарахме гол и имахме задоволително шансове да изравним до почивката. Затруднихме оптимално Аякс.

През второто полувреме ни стана по-трудно да стигнем до положения. Те са доста умел тим, а с влизането си (Дейви) Клаасен свръши отлична работа в средата на терена и ловко контролираше мача. Хубавото е, че показахме, че можем да бъдем конкурентни. Искахме успеха, искахме най-малко точка. Не успяхме, само че можем да извлечем позитиви от представянето си. Вкарахме първия си гол в шампионата. Все отново в края оставаме с разочарованието, че не взехме нещо от тази среща ", разяснява Приске.
Шампионска Лига 3 кръг, вторник 3 ноември  Мидтиланд 1:2краен резулат  Аякс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР