Старши треньорът на Мидтиланд Брайън Приске се надява, че ще

...
Старши треньорът на Мидтиланд Брайън Приске се надява, че ще
Коментари Харесай

Старши треньорът на Мидтиланд все още не е наясно със състава за гостуването в Разград

Старши треньорът на Мидтиланд Брайън Приске се надява, че ще избере верния старов състав и тимът му ще уцели темпото, с цел да бъде конкурентен в мача с Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата ще се играе на 26-и август на стадион Хювефарма Арена от 20.30 часа българско време и ще се организира без аудитория от съображения за сигурност. Както и в предходния стадий, продължаващият към третия кръг тим ще бъде избран в една среща.
Днес " Вълците " ще играят тестов мач с немския Хамбургер ШФ като посетител и Приске се надява, че този мач ще бъде от помощ. Иначе в общ проект експертът счита за изцяло задоволителни двете инспекции против Реймс и Хамбург.

" Ние би трябвало да поставим старания, да увеличим скоростта и да задействаме всичко належащо, когато играем квалификацията за Шампионската лига другата седмица ", разяснява Приске пред уеб страницата bold.dk.

" Нещата се случват бързо, когато се срещаме с тимове, привикнали да играят на по-високо движение. В това отношение двете контроли с Рен и Хамбургер ще ни дадат оптимална подготовка ".

Приске счита тази вечер да даде на някои играчи повече време на терена, спрямо предходни срещи, с цел да добие по-ясна визия кои ще бъдат титулярите другата сряда.

" Трябва да се приближим до стартовите 11 и избора на хората, които ще излязат в Разград. По-голям брой футболисти ще имат по-дълго игрово време, в сравнение с беше предишния мач с Реймс. Но би трябвало да се знае, че към момента имаме доста хора, които умерено могат да се включат в стартовия състав. Ние от треньорския щаб би трябвало да заложим верните взаимовръзки на терена и ще се радваме, в случай че го забележим това в мача ", сподели още Приске. efbet Лига 3 кръг, събота 22 август  Черно море 21:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР