Старши треньорът на Марица Пловдив Борислав Крачанов смята, че неговите

...
Старши треньорът на Марица Пловдив Борислав Крачанов смята, че неговите
Коментари Харесай

Борислав Крачанов пред БНТ: Фокусирани сме да надграждаме като отбор и да играем по-добре

Старши треньорът на Марица Пловдив Борислав Крачанов счита, че неговите волейболистки не мислят в върховете, които могат да реализират този сезон, а в това по какъв начин да подобрят играта си.

Шампионките завоюваха първата среща от финалната серия с ЦСКА с 3:0.

" Днес не играхме и на 50% от опциите си. От самото начало сервирахме добре и създадохме главоболия в тяхното посрещане. Не успяхме да играем добре на блок, което е минус. Защитата също не беше на равнище ", показа той в изявление за Българска национална телевизия след срещата.

Наставникът чака възпитаничките му да подобрят играта си в утрешния дуел, който също ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 от 18:25 часа.

" Показахме темперамент и успокоение в нашата игра. Свикнали сме да играем напрегнат поради Шампионска лига. Това ни оказва помощ. Трябва да избистрим главите и да забравим днешната игра, с цел да влезем оптимално съсредоточени в утрешния мач. Трябва да продължим да серивраме добре, да играем по мощно на фаза блок-защита и да бъдем по-агресивни в офанзива. Трябва да понижим персоналните неточности ", добави селекционерът на националния тим на България за дами под 20 години.

Според него тимът не би трябвало да се концентрира върху вероятната рекордна десета купа, а върху играта си.

" През целия сезон не сме говорили, че ни следва историческа десета купа. Фокусирани сме да надграждаме като тим и да играем по-добре. Треньорският щаб не е предавал тази тежест, че гоним връх ", добави Крачанов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР