Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори преди последната среща

...
Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори преди последната среща
Коментари Харесай

Старшията на Марица: Нямаме какво да губим

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов приказва преди последната среща от груповата фаза на Шампионска лига за този сезон за шампионките против румънския тим КСМ Търговище (Търговище).

„ Има въодушевление в тима. То е доста добре и чакаме утрешната среща. Двубоят през днешния ден ще е за трупане на опит, убеденост и темперамент.

Мога да направя паралел с мача на Левски (София) против Хебър (Пазарджик). За нас е значимо да имаме борбеност и да я покажем на следващия ден. Въпрос на време е това, което демонстрираме на тренировките да бъде и в такива мачове.

Нашият противник е с много качествени състезателки. С прехвърлянето, който направиха на полусезона, привличайки опитна разпределителка способства за тяхното успокоение.

Ние няма какво да губим и би трябвало да покажем борбеност. Това нещо се отрази и в мачовете от вътрешното състезание. Анализирахме много нещата след загубата в събота. Повече са може би позитивите, в сравнение с негативите. Да, на мен, девойки и целия щаб не ни е прелестно, че тъкмо при нас завърши серията, само че пък в случай че би трябвало да бъде реалисти в едно обикновено състезание няма по какъв начин да се стигне до 145 победи, тъй че считам, че не би трябвало да се прави някакви огромна драма.

Надявам се девойките да стартират да градят новия връх. Тази загуба ще им пристигна като един спомагателен заряд да упражняват още повече. Няма по какъв начин да разчиташ, че съперниците ще се победят сами. Трябва да се потрудим и считам, че те ще го създадат и ще покажем напълно друго лице в първия ни мач в шампионата в петък.

Определено имаше тежест, която носеха да не падне върха. Дори си приказвах и с по-опитни някогашни състезателки на Марица, които споделиха, че постоянно им е тежало върха да не падне тъкмо при тях “, съобщи Борислав Крачанов преди дуела с румънките през днешния ден.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР