Старши треньорът на Марица Пловдив Борислав Крачанов е категоричен, че

...
Старши треньорът на Марица Пловдив Борислав Крачанов е категоричен, че
Коментари Харесай

Борислав Крачанов пред БНТ: Търсим как да станем по-добри всеки ден

Старши треньорът на Марица Пловдив Борислав Крачанов е безапелационен, че възпитаничките му всекидневно целят да покачат равнището си.

.

" Почнахме мощно и в трите гейма, като правехме преднина от по 7-8 точки. След това идваше разпределяне. Позволявахме на Левски да се върне и да се възползва от слабите моменти. Не мога да кажа, че играхме на 100%. Имаше обстановки, които можехме да изиграем по-разумно. Играхме го малко по-хамалската, без да премисляме. Това го приписвам на преднината ни ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.

Наставникът показа, че атмосферата в клуба служи за развиването на състезателките.

" Намираме мотивация, тъй като сме експерти. Трябва да подходим оптимално съществено против всеки един съперник, с цел да можем да се развиваме. Нямаме право да се отпускаме. Търсим по какъв начин да станем по-добри с всеки един ден. Надявам се след 2-3 години девойките от двата тима да играят на топ равнище. Момичетата на Левски ме изненадаха със отбраната си. Всяка волейболистка способства за крайния резултат. Всички сме задружни и има атмосфера в нашия тим ", добави той.

Разпределителката на пловдивчанки Маргарита Гунчева призна, че у съотборничките й постоянно се вижда спад на концентрацията, поради равнището на конкуренцията.

" Доволна съм от обстоятелството, че играхме плътно. В началото на геймовете почнахме доста добре. Имаше малко разпределяне, което е обикновено. Затворихме геймовете без проблем. Ако вършим по-малко неточности, ще печелим по-категорично. Съперничките ни са по-нисък клас от нас и се отпускаме ", добави тя.

Цялото изявление можете да гледате във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР