Старши треньорът на Марица Николай Димитров сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Марица Николай Димитров сподели мнението си след
Коментари Харесай

Николай Димитров: Изиграхме нелош мач, постепенно нещата ще се получат

Старши треньорът на Марица Николай Димитров показа мнението си след първата контрола на пловдивчани в Турция, изгубена с 1:2 от Каспий. Наставникът отдаде провалянето на тежкото пътешестване, което имаше отборът, само че е сигурен, че последователно футболистите ще влязат в верния игрови темп.
 Марица (Пд) осъмна в рейса си - снежният пъкъл за отбора продължава Марица (Пд) осъмна в рейса си - снежният пъкъл за отбора продължава
" Трудно влязохме в мача през първото полувреме. Бяхме малко по-тромави, само че го приписвам на тежкото пътешестване, което имахме. Бяхме малко тромави, малко по-бавни, само че в хода на мача влязохме добре и го изиграхме по един нелош метод. Пътуването беше много кошмарно, само че значимото, е че всичко мина и към този момент се приготвяме в естествени условия.
 Марица загуби от казахстанци първата си контрола в Турция Марица загуби от казахстанци първата си контрола в Турция
Днес също направихме много неточности, само че имаше и позитивни неща. Продължаваме да работим, последователно нещата ще се получат. Целта пред Марица е да играем добър футбол и да радваме хората в Пловдив ", съобщи Димитров пред Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР