Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе категоричен, че “орлите”

...
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе категоричен, че “орлите”
Коментари Харесай

Стоев за извадения от отбора Марселиньо: Никой не е по-важен от Лудогорец

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе безапелационен, че “орлите” отпътуват за Исландия с концепцията да победят и отстранят локалния Валур във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Наставникът на разградчани бе сбит по тематиката “Марселиньо”, който остана без картотека за идващите два мача в европейските клубни шампионати, само че съобщи, че тимът е по-голям от бразилеца.
 Лудогорец - Ференцварош 2:3 @@@
“Отиваме в Исландия с ясната концепция да победим и отстраним Валур. Въпреки че позволи две загуби от Марибор, противникът ни не заставам по никакъв начин неприятно. В момента, без значение, че знаем против кой тим ще се надигнем в третия кръг, мислим само за идните мачове с исландците. Нека да се класираме напред, пък тогава ще говорим”, съобщи наставникът на “орлите” на летище “Варна”.
 Лудогорец - Ференцварош 2:3 @@@
“Веднъж към този момент имах опцията да приказвам аз Марселиньо. Той е отвън тима. В момента ни следва мач с Валур, който е по-голям от обстановката с бразилеца. Рано е още да кажа кой ще размени Марселиньо, защото имам много футболисти, а мога да трансформира и схемата. Аз съм треньор, който дава опция на всеки един състезател да покаже, че не е попаднал инцидентно в Лудогорец”, добави още Стоев.

efbet Лига 2 кръг, събота 20 юли  Берое 2:4краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР