Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба анализира лагера на „орлите”

...
Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба анализира лагера на „орлите”
Коментари Харесай

Върба: Нивото ни е толкова голямо, че няма как титлата да не е цел №1

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба проучва лагера на „ орлите” след изиграването на последния мач на тима против Слован Братислава (1:1). Чешкият ментор е удовлетворен от представянето на отбора, само че се надява играчите да стартират да вкарват по-често голове в противниковите порти. Същевременно Върба призна, че единствената цел пред тима е купата в efbet Лига, акцентирайки, че такава организация и качество, каквито има в тима на Лудогорец, е неприемливо да има други цели в родния шампионат.

„ Признавам си, че днешният мач можеше да отиде в двете посоки”, стартира Върба.

„ Както ви споделих след последния мач, уповавам се да стартираме да вкарваме в верния миг. Днес имахме доста шансове, само че вкарахме единствено един гол. Щастлив съм, че против сложни и съществени противници, да сътворяваме много положения”.

Лудогорец изпусна словашкия първенец и завърши лагера си в Турция

„ Все още би трябвало да кажем, че времето за подготовка е много малко. Това бе генерална подготовка за пролетния дял и се веселя, че бяхме интензивни. Това демонстрира, че сме на прав път. Радвам се, че показахме и нужните равнища за Лудогорец, само че с една дребна неточност – че не вкарахме повече голове”, отново подчертава Върба.

„ Ако сме запазили головете за формалните мачове, единствено мога да се радвам”, с усмивка добави той.

„ Донякъде разделихме в тези два мача играчите да играят еднообразно време като минути, само че признавам, че титулярният състав ще се гради върху състава, който видяхме в дуела със Слован. Гледаме към купата. Признавам си, че равнището на клуба е на толкоз високо равнище, тъй че няма по какъв начин да е друга задачата. Класата, която имат играчите, е изключителна. Уважавам другите противници като ЦСКА, Левски и другите тимове, само че за тим като Лудогорец – друга цел, с изключение на купата, няма”, сподели още чехът.

„ Предстои ни величествен мач с Интер, само че там само можем да изненадаме противника – това е. Винаги имам вяра, че можем да поднесем изненадата в този мач. Знам, че тимът ми има тези сили и умения да победят Интер. Ако вкарваме и повече голове, нещата може и да се получат, само че Интер е неповторимо високо равнище и има страхотни играчи, тъй че ни чака огромен изпит”, приключи Павел Върба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР