Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев очаквано остана доволен от

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев очаквано остана доволен от
Коментари Харесай

Ивайло Петев: При нас винаги е драматично

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев предстоящо остана удовлетворен от, който върна разградчани на върха в класирането на Първа лига единствено на точка пред ЦСКА преди последния кръг от сезона.

Петев призна, че несъмнено в редиците на неговия отбор се е усетило напрежението от наложителния триумф и това е асъдействало за този " вманиачен мач ", от който най-важни обаче са били трите точки.

" Първо, желая да благодаря на нашия 12-и състезател - почитателите. В сложен миг за нас те пристигнаха и ни поддържаха. Усети се напрежение при нас поради наложителната победа. Вкарахме гол и по-късно необяснимо за мен се дръпнахме обратно. Те ни вкараха доста прекрасен гол с брилянтно центриране. Това, че ни вкарват с една или две офанзиви демонстрира, че имаме още доста работа, с цел да се повтарят тези неточности ", съобщи българският експерт.

" За нас няма елементарен мач. Това бе вманиачен мач, трите точки бяха доста значими. Сега напрежението ни попречи. Поздравявам Левски, те играха доста добре ", добави той.

Наставникът на " орлите " показа още, че сега точно те държат ориста си в своите ръце е борбата за купата, само че им остава тежкия мач като посетител против Черно море.

" Съдбата е в нашите ръце. Трябва да изиграем добър мач във Варна против боеспособния тим на Черно море. При нас постоянно е трагично ", приключи Ивайло Петев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР