Старши-треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, говори преди реванша на

...
Старши-треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, говори преди реванша на
Коментари Харесай

Петев: Не си пожелавам дузпи, дано след 90 минути сме краен победител

Старши-треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, приказва преди реванша на своя отбор с Олимпия (Любляна). Утре двата отбора се изправят един против различен във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига в Словения, а резултатът от първата среща е 1:1.

" Особено през първото полувреме не бяхме толкоз безапелационни, само че създадохме 3 или 4 стопроцентови положения. Утре се надявам да имаме по-голяма успеваемост, уповавам се да играем добър и прагматичен футбол. Дано продължим.
 Лудогорец заплаща 300 000 евро за наема на Руан Секо
Лудогорец заплаща 300 000 евро за наема на Руан Секо

Очертава се краткотрайно да бъде единственият нападател на " орлите "

Не е прелестно, само че събитията са такива и би трябвало да продължим с тези футболисти, което имаме. Имаме двама, които също ще пропуснат днешната подготовка, само че ние би трябвало да създадем всичко опция да се представим на следващия ден добре и да продължим. Мисля, че главното нещо е по-големият надзор на топката. Головете вършат разликата, би трябвало да сме по-ефективни пред гола.

Работим в тази тенденция, това е нещо, което на мен не ми харесва, само че се надявам във всеки един мач да няма огромно лъкатушане в нашето показване. Основното нещо е на следващия ден да изиграем добър мач. И ние желаеме да продължим, и те желаят. По какъв метод ще излязат те - не мисля, че нещо по-различно от първия дуел. По-важното е ние по какъв начин ще излезем.
 Квадво Дуа – буреносната ракета
Квадво Дуа – буреносната ракета

Новият нападател на Лудогорец стреля от всевъзможни позиции

Всеки мач е друг, въпросът е на следващия ден душевен да се настроим за това, което следва. Лудогорец е изиграл не един мач с много по-големи тимове и е играл на равнище. Важното е да сме умни през всичките минути и в случай че това нещо го създадем, ще имаме триумф. Готови сме за всичко. Това е турнирна борба и се готвим и за дузпи.

Основното нещо за нас ще бъда сигурността при притежаване на топката и управление на мача. Надявам се да е по-добре от предния мач. Готови сме за безусловно всичко. Аз персонално не си поисквам дузпи. Пожелавам си след 90 минути да сме краен победител.

И ние преди първия мач направихме добра победа и не беше розово ситуацията в първия дуел с Олимпия. Тези мачове са друга логика на психиката и нямат общи с шампионата ".
 Панатинайкос още веднъж се огледа в основен състезател на Лудогорец
Панатинайкос още веднъж се огледа в основен състезател на Лудогорец

Пореден претендент за подписа на Бърнард Текпетей
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР