Старши-треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, бе гост в предаването

...
Старши-треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, бе гост в предаването
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Европейската сцена е приоритет за Лудогорец, пожелавам си титла и Купа

Старши-треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, бе посетител в предаването " Домът на футбола ". Наставникът на " орлите " приказва за задачите през идната година, зимната подготовка и селекцията.

" Сервет не е топ тим и ние сме удовлетворени, само че в последна сметка това е тим, който е минал тези квалификации и не може да бъде недооценен. Няма време за отмора, още е доста рано, даже аз не съм разглеждал тима. Чух се с няколко играча, те са удовлетворени, само че аз желая да им кажа, че това ще е сложен мач. Трябва да бъдем доста съсредоточени и съсредоточени. Това е един късмет за нас да продължим.
 Наглост след цирка на Здравков! Лудогорец се възмути от рекордна глоба за ЦСКА, била дребна
Наглост след цирка на Здравков! Лудогорец се възмути от рекордна глоба за ЦСКА, била дребна

" Подобни реверанси от Дисциплинарната комисия единствено дават криле на хулиганите "

Нищо особено. Обадиха ми се притежателите и аз още на другия ден бях там, където би трябвало. Мен не ме тормози безусловно всичко. Познавам играчите, следях мачовете и не ми беше доста мъчно. Имаше психически срив, по този начин да го кажа. Този тим има капацитет. Играчите схванаха какво би трябвало да се прави и в последна сметка се получи. Един тим става добър колектив, когато има победи. Успяхме да го създадем и завършека на полусезона бе добър.

Много споделям с играчите. Искам всеки да дава оптималното и когато се разбере неговия предел това е доста значимо, с цел да му се даде такава роля в тима и той да дава всичко от себе си. Това е нещото, което съм направи.

Много от играчите трансформираха метода си, тъй като ние приказваме и аз постоянно им слагам високи цели. В първия миг може би са подходили с някакво съмнение, само че с това че ние успяхме и правихме победа след победа, те повярваха ", сподели още той.
 Лудогорец реши за Недялков
Лудогорец реши за Недялков

Остава в клуба

Дерменджиев разяснява и зимната селекция, като съобщи, че няма непременно да се купуват играчи през трансферния прозорец.

" Има, само че в последна сметка не непременно. Ако има опция може да вземем най-малко един състезател, с цел да се подобрим. Пак споделям, в Лудогорец има играчи със сериозен капацитет и ни е нужна още работа, с цел да се подобрим още повече.

Колективът. Това е най-силният мотив. Винаги съм се стремял да има здрава група и всички да си оказват помощ. За играчите е постоянно добре, когато побеждават. Те сега го вършат. Аз с играчите приказвам доста искрено и те схващат, че всичко това е в тяхна изгода. Така направихме, че и те споделят. Винаги, когато има нещо, което ги тормози, те идват при мен и беседваме.
 Дерменджиев: Винаги съм желал да ни се пада допустимо най-силният тим
Дерменджиев: Винаги съм желал да ни се пада допустимо най-силният тим

" Щом Сервет са стигнали до този стадий, значи са мощен тим "

Трудно е, когато се играе на три фронта. Искам всички играчи да са здрави, когато стартираме подготовка. Дава им преимущество на тимовете, които не играят в Европа. Лудогорец е изиграл 14 мача повече от останалите, все едно един полусезон.

Аз също желая да има конкурентни тимове в България, това подвига равнището. Има 4-5 тима, които са конкурентни тимове, само че другите не дотам, колкото и да ми се сърдят. Няма да има предпочитан шампионат. Казал съм на играчите, че желая да се движим отмерено в трите насоки. Важно е шампионата и да сме първенец, както и да вземем Купата, само че доста е значимо и тези интернационалните мачове да се изиграят и в случай че можем да продължим по-дълго, то това ще е още по-добре за Лудогорец. Искам тимът да придобива още по-добро равнище.

Пожелавам си тимът още веднъж да е първенец, да продължим по-напред в интернационалните мачове и да спечелим Купата, както и всички да са живи и здрави. Пожелавам на всички почитатели Весели празници, да се поддържат тимовете и да им се радват.

Европейската сцена е приоритет и е значима за играчите, освен тъй като желаят да се покажат, а и желаят да стигнат по-напред в класирането. Това е чувство, което го няма във вътрешното състезание. Има интерес към наши играчи, само че ние все още желаеме да запазим тима. Много е значимо това. Ако вземем нови играчи, то те би трябвало да се приспособяват, а това изисква време. Трябва да се резервира тима. Желанието е да не се разделяме с никого ", приключи Георги Дерменджиев.
 Лудогорец следи румънец
Лудогорец следи румънец

Шампионите с интерес към състезател на Петролул
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР