Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа изрази мнение, че тимът

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа изрази мнение, че тимът
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Трябва да играем умно срещу Жалгирис

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа изрази мнение, че отборът му би трябвало да бъде порядъчен и да играе мъдро против Жалгирис, с цел да завоюва баража за групите в Лига Европа.
" Починахме, успяхме да създадем положителни тренировки, тъй като имахме малко повече време, в сравнение с преди. Направихме обстоен разбор и видяхме къде са нашите неточности. Опитваме се да ги изправим и сигурно желаеме да сме по-добри в идващия мач ", съобщи Шимунджа.
" Не сме в нито един от шампионатите, тъй като имаме още два значими мача в плейофите. Между тези мачове би трябвало да изиграем един мач от нашето състезание. Не можем да създадем втора или трета стъпка, преди да създадем първата ", съобщи треньорът на " орлите " и разкри, че ще може да разчита на възобновените Каули Оливейра и Клод Гонсалвеш.
" Във всеки мач влизаме с нрав на спечелили. Трябва да сме доста умни, да сме дисциплинирани и да изградим мача от първата до последната минута. Искаме да играем, както Лудогорец може да играе ", сподели Шимунджа.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР