Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори пред мача за

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори пред мача за
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Мачът за Суперкупата е дерби, ще играем с голяма енергия

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва пред мача за Суперкупата против Левски.

„ Мачовете с Левски постоянно са дербита, постоянно са с необикновен заряд, доста интензивни, с доста сила. Очаквам друг Левски спрямо последния мач, който играхме за шампионата. Те смениха някои играчи, само че главно резервираха стила си на игра. Ще се опитат да играят техния си мач. Направили сме подробен анализ„, стартира Шимунджа. 

„ Казах, че е привилегия да играем на всеки на три дни. С всеки противник се отнасяме с огромна съвестност и почитание. Искаме да сме сполучливи във всички съревнования. Очаквам да играем с висока сила, тъй като това въпреки всичко е дерби. Тези мачове демонстрират най-хубавото от футболистите. Очаквам да има доста аудитория и това е методът, по който ние желаеме да играем и да играем на най-високо равнище. С ротациите поддържаме силата на всички играчи. Всички са на линия като се изключи Доминик Янков и Клод Гонсалвеш„, добави още той.

„ Очакваме, че те ще играят с трима в отбрана. Купата е специфичен шампионат. Преди ви споделих аргументите да се стигне до тези резултати в двата мача за Купата на България, само че това към този момент е минало. Искаме да вършим напредък с всеки мач и се надявам да имаме триумф за в бъдеще. Суперкупата е единствено един мач. И е по време на сезона, само че е доста сериозен мач. Не става въпрос единствено за централизация или по какъв начин ще приемем този мач – това е дерби и е безусловно задоволително “, приключи опитният експерт. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР