Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори пред камерата БНТ

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори пред камерата БНТ
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Равенството е реален резултат

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва пред камерата Българска национална телевизия минути след завръщането на разградчани от Хелзинки, където " орлите " приключиха 1:1 против локалния ХИК в мач от шампионата Лига Европа.

Шимунджа показа, че неговият тим е играл на равнище, само че все пак дефинира равенството като действителния резултат от срещата.

" Нашият тим се бори. Искахме да играем на равнище. Равенството е действителен резултат. Винаги когато водиш и по-късно допуснеш гол от статично състояние не е добре. Имахме още 2-3 положителни обстановки през първото полувреме, само че това е футболът ", съобщи словенският експерт.

Бранителят Георги Терзиев пък, който остана на аварийна пейка съобщи, че се е получил двуостър мач, в който всеки от двата тима е можел да стигне до успеха.

" Мисля, че се получи двуостър мач. Както можехме да спечеим, по този начин и можеше да загубим. Важното е, че взехме една точка и се надяваме идващия мач в Разград да вземем три ", сподели Терзиев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok: h
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР