Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа бе категоричен, че независимо

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа бе категоричен, че независимо
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Имаме мотивация и даваме най-доброто

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа бе безапелационен, че без значение че отборът му завоюва шампионата предварително, мотивацията е на оптималната степен.

Наставникът приказва преди семейството на ЦСКА в събота, 30 април, от 20.00 часа.

„ Ние се изправяме против тима, който имаме като съперник и не се фокусираме против треньора. Знам какво е дербито и какво значи за почитателите. Щастлив съм, че имам този късмет да бъда отпред на клуба в това предизвикателство. Това е дерби, има доста страсти и огромен заряд, само че ние мислим единствено да се представим добре “, разяснява Анте Шимунджа.

„ Когато пристигна нов треньор, първоначално влива нова сила в тима. Мисля, че късият интервал не е задоволителен за съществени промени. Относно селекцията към този момент имаме диалози със скаутския екип, с господин Караманджуков, имаме проекти, само че не е моментът да ги споделям “, добави треньорът.

„ Не ме интересува какво мислят хората, тъй като те не са част от клуба. Те не знаят какво се случва. При нас има мотивация и даваме най-хубавото. Най-важното е да сме положителни във всеки мач. Шампионатът и купата са два разнообразни шампионата. Нашият отбор имаше задоволително мотивация да бъде на край за Купата на България, само че това не беше задоволително “, посочи Шимунджа, визирайки отпадането от Левски на полуфиналите в шампионата.

„ Станахме първенци, тъй като имаме качествата. И това, че сме с толкоз точки напред е поради нашите качества. Ние имаме доста млади играчи, които занапред ще демонстрират опциите си. Процесът е дълготраен. Левски е зад нас с 24 точки, това е действителността “, приключи Анте Шимунджа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР