Старши треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, заяви, че е

...
Старши треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, заяви, че е
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Имаме да наваксваме още малко, шансовете остават равни

Старши треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, съобщи, че е удовлетворен от нулевото тъждество като посетител на Сервет в първи плейофен дуел за влизане в 1/8-финалите на шампионата Лига на конференциите. Специалистът остана на мнение, че „ орлите “ имат какво да наваксват по отношение на противника и, че възможностите остават равни и в реванша в Разград след седмица.

„ Аз още първоначално споделих, че това са турнирни мачове. Това за нас е добър резултат като 0:0. Сервет ни превъзхождат игрово, тъй като са изиграли към този момент шест мача, а ние имаме два “.

„ Да, несъмнено. Смятам, че във у дома играем много мощно, само че това са тактически мачове, в които би трябвало да се внимава доста “.

„ Теренът в действителност не е в положително положение, само че няма да се оправдаваме с него. Ние имахме самодейност към 20 минути и добре се справихме. След това се позагубихме и бяхме на моменти. Имахме разнообразни благоприятни условия. В последна сметка не успяхме и завършихме 0:0 “.

„ На конференцията споделих, че ние сме фокусирана и желаеме да продължим, тъй че това, което ще създадем в Разград ще има игрова смяна. Но би трябвало да бъдем деликатни, тъй като Сервет също имат положителни играчи “.

„ Аз съм удовлетворен от мача. И го споделям в действителност, тъй като знам равнището на подготовка на нашите играчи и тези на Сервет. Тя е доста друга. Имаме да наваксваме още малко, с цел да се подобрим “.

„ За момента резултатът е удовлетворяващ. Той е еднакъв и дава равни шансове на двата тима в Разград. Мисля, че още веднъж възможностите са 50/50 “, съобщи Дерменджиев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР