Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори след равенството

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори след равенството
Коментари Харесай

Генчев: Жалко е, че двама основни играчи ще липсват в следващия мач

Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев приказва след равенството 2:2 с Арда (Кърджали) в конфликт от 15-ия кръг на еfbet Лига.

" Когато се срещнат два тима, които са близко в класирането, единствено 2 точки ни деляха, беше ясно, че ни чака сложен мач. Искам да поздравя треньора на Арда - Александър Тунчев, тимът му играе доста добър футбол. През първото полувреме успяхме да вкараме два гола, когато бяхме 11 на 11 на терена. През второто полувреме играхме много плахо, което е нетипично за нашия тим. Дадохме самодейността на Арда. Не направихме повече от 3 рискови офанзиви, а трябваше да имаме повече. Арда нямаха и голово състояние, чисто, само че съумяха да стигнат до равенството с едно статично състояние. Те се бориха повече от нас и заслужаваха да вкарат гол ", стартира Генчев.
 Трилър с четири гола и три червени картона в Кърджали Трилър с четири гола и три червени картона в Кърджали
" Действително за първи път през този сезон съумяваме да обърнем резултата, неприятното е, че когато бяхме с човек повече на терена не успяхме да запазим резултата. Трябваше да си тръгнем с повече. Когато съперника поема по-големи опасности и е с човек по-малко, по тази причина пуснахме трима свежи футболисти, които имат и добра скорост, с цел да използваме празните пространства и да стигнем до третия гол, само че вместо това малко по-късно Арда съумя да ни изравни ", добави още той.

" На полувремето говорихме много, трябваше да бъдем по-мислещи и сдържани през второто полувреме. Част от играта е, би трябвало да се учим от тези неточности. Жалко е, че двама съществени играчи ще липсват в идващия мач ", приключи треньорът на Локомотив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР