Старши треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев, остана със

...
Старши треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев, остана със
Коментари Харесай

Генчев: Ако Иван Василев си тръгне, аз също напускам

Старши треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев, остана със смесени усеща след домакинското тъждество от 1:1 против Арда в мач от последния постоянен 30-и кръг в efbet Лига. Генчев обаче съобщи, че, в случай че притежателят Иван Василев спре финасирането на тима, то и той ще си тръгне след края на сезона.

" Генералният извод е, че имахме значителен шанс, тъй като не загубихме днешния мач. Всеки тим има по няколко основни играчи, от които зависи цялостното показване на състава. Тяхното влизане на почивката се оказа основно за това най-малко да не загубим.

Най-хубаво е да не губим. От рецесия се излиза с тъждество. Арда беше по-добрият тим. Най-добре е, че взехме една точка.

В сряда ни следва мач за купата на страната, който ще бъде напълно друг. Дано да имаме шанс и продължим и на финала. Това е мач, който се случва веднъж в живота на някои от играчите. Трябва да дадат всичко от себе си.

Това, което се случва, въздейства на футболистите. Вижда се на терена. Спасили сме се от изпадане, на полуфинал сме за купата. Футболистите играят напрегнато. Ако Иван Василев напусне тима, аз също ще си потегли. Дошъл съм тук поради него “, съобщи Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР