Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович отрече категорично информациите

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович отрече категорично информациите
Коментари Харесай

Акрапович пред Gong.bg: Нямаше оферта към Арджи, говорили сме за двама българи

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович отхвърли изрично информациите пред Gong.bg , че алжирският футболист Уалид Арджи е бил пред прекосяване при „ смърфовете” . По-рано през седмицата се появиха клюки, че Арджи е отказал предлагането на Локомотив, но роденият в Зеница експерт отхвърли тези неща. Той също по този начин удостовери, че в клуба се работи непрестанно по селекцията, а също по този начин е предложил на Христо Крушарски да се вземат двама нови играчи от родната efbet Лига.

„ Неверни са информациите, че сме имали предложение към алжирския футболист, не е имало оферта от нашата страна. Към нас би трябвало да е пратено видео, по-късно би трябвало да се повика на подготовка и в случай че всичко друго е наред едвам по-късно получава предложение контракт. Нямаше подобен контакт към него”, разяснява Акрапович.

„ По време на пандемията се намирам в Аугсбург, Германия. Всеки ден наподобява на предишния ден. Държим връзка с тима, пробвам се да остана положителен, надявайки се нещата да се трансформират в положителна тенденция. В Германия нещата започнаха да вървят добре и нека се случи същото и в България”, сподели още треньорът на носителя на Купата на България за предишния сезон пред Gong.bg .

На въпрос, обвързван с доиграването и приключването на този сезон, Акрапович означи:

„ Според мен всички желаеме да доиграем шампионата. Всички треньори, играчи - желанието ни е да сме на терена, само че би трябвало да имаме задоволително време, с цел да се подготвим. Формата на играчите им е отпаднала с тези тренировки у дома и не е елементарно да се подготвим отначало. Тогава няма да сме на 100% и е доста евентуално да има доста контузени играчи.

link1 " >  lap.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР