Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш определи като реален

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш определи като реален
Коментари Харесай

Александър Томаш: Не играехме освободено, липсва ни класа

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш дефинира като действителен резултат против ЦСКА 1948 в среща от футболното състезание на България.

" Откакто аз съм отпред на Локомотив, това бе едно от най-слабите ни първи полувремена. Може би и аз съм отговорен, тъй като в допълнение натоварих футболистите за, която ще си остане в съблекалнята. Не играехме освободено. ЦСКА 1948 сподели почитание. Това значи, че съперниците постоянно са на най-много против нас. Това ни задължава. ЦСКА изтърваха обстановки през първата част, а ние мисля, че нямахме и състояние за гол. През второто полувреме стояхме по-добре. Може би това е действителният резултат ", разяснява след срещата Томаш.

" Аз на фантазии и на цели съм огромен. Въпросът е да го предам и на футболистите. Липсва ни класа, в случай че желаеме нещо да градим. Днес имаше един футболист, който ни означи гол (Бирсент Карагарен), а аз не желаех да се разделяме с него. Наясно съм с политиката на клуба и би трябвало да се преценявам. Приемам нещата. Откакто аз съм тук, можехме да имаме тим, който да е действителен кандидат освен за Европа. Предстоят най-хубавите мачове. Играем против най-хубавите тимове. Остава нашите футболисти да се покажат. Трябва да се любуваме на тези дуели ", сподели още наставникът на Локомотив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР