Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира в 34-ия кръг

...
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира в 34-ия кръг
Коментари Харесай

Александър Томаш: Клубът много сериозно трябва да се замисли целите си

Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш разяснява в 34-ия кръг на Първа лига. Наставникът показа, че резултатът е отражение на играта на неговия отбор.

„ В тези мачове, които останаха, даваме късмет на безусловно всички, с цел да забележим кой заслужава от лятото да носи екипа на Локомотив. Лошо начало, дефакто ние сами си отбелязахме два гола. Това демонстрира равнището сега. Вижда се разликата с тима, с който тук направихме 1:1 през есента. Тогава успявахме да отнемем топката на Лудогорец, да притежаваме повече, да сътворяваме обстановки. Но и през днешния ден създадохме обстановки, през първото полувреме една. Но сами си отбелязахме два гола първоначално. Това е равнището на футболистите сега “, стартира Томаш.

„ Резултатът е отражение на играта. Нищо общо с играта, която имахме преди и това е. Така че клубът доста съществено би трябвало да се замисли какви са задачите и какво желае да прави. Ако желаят да развиваме млади играчи, това рефлектира върху резултатите. Моите персонални упоритости са да вдигнем шампионска купа и да вземем купи ", изясни треньорът на пловдивчани.

Попитан поради тези цели, какво би трябвало да бъде подсилването на Локомотив през лятото, той отговори:

„ Вижте, има справедливи и субективни фактори и аз като треньор и служащ в този клуб, би трябвало да се преценявам. Всеки желае за е треньор на Реал Мадрид, само че в последна сметка това са футболистите ни и би трябвало да ги поддържаме. Така че аз съм наясно с това “, сподели Томаш.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР