Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде интервю пред

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде интервю пред
Коментари Харесай

Александър Томаш преди дербито на Пловдив: Най-важното е да видя сърцето, желанието, агресията и амбицията

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде изявление пред Дарик радио и dsport преди дербито на Пловдив против Ботев.

" За всички е ясно, че този мач за почитателите и за града е като за последно. Аз също знам това и виждам да съм крепко стъпил на земята. Трябва да вдъхна нужната убеденост на футболистите да дадат всичко от себе си ", сподели наставникът на " смърфовете ".

Относно кадровите проблеми той съобщи: " Проблеми всеки има. Аз го споделих и преди - в случай че тръгнем да се оправдаваме, значи, че търсим други аргументи. Ще се оправяме с нужния капацитет, с който разполагаме сега "

" Централните бранители ще остъстват, само че декларирам, че когато всички сме дружно и се борим един за различен, можем да опстигнем нужния резултат ", добави Томаш.
 Феновете на Локо (Пд) ще надъхват играчите преди дербито с Ботев
Феновете на Локо (Пд) ще надъхват играчите преди дербито с Ботев

Вижте какво написаха почитателите

Той удостовери, че новото попълнение Джовани ще бъде в групата за мача: " Да, ще бъде част от групата. Все още не е квалифициран. На всички бразилци им би трябвало време, само че това е обстановка, с която би трябвало да се оправим ".

" В дербито не е значимо кой в каква форма, тимът, който е по-мотивиран и работи дружно на терена, той ще завоюва и аз имам вяра, че това ще бъде Локомотив ", разяснява мача Александър Томаш.

" Детайлите ще ги запазя за себе си. Най-важното е да видя сърцето, желанието, експанзията и упоритостта. Те ще бъдат най-важното в дербито ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР