Старши треньорът на Локомотив (Пд) - Александър Томаш, е уверен,

...
Старши треньорът на Локомотив (Пд) - Александър Томаш, е уверен,
Коментари Харесай

Александър Томаш: Надявам се да извадим ФК ЦСКА 1948 от зоната на комфорта

Старши треньорът на Локомотив (Пд) - Александър Томаш, е убеден, че съставът му ще реализира добър резултат в днешния мач с ФК ЦСКА 1948. При триумф " смърфовете " може да поведат в генералното класиране в  efbet Лига. Същото се отнася и за " алените " при победа в Пловдив.

" Не виждам класирането. Работим и мислим мач за мач. По време на паузата работихме съществено и считам, че имаме своите причини. Очаква ни сложен мач против тим, който разполага със мощни характерности. Съперникът ни се показва много солидно от началото на сезона, само че пък до момента никой не ги сложи под съществено напрежение. Затова се надявам и желая ние да ги извадим от зоната на комфорта. Очаквам да видя разпределяне и сърцата игра от моя тим ", съобщи пред " Мач Телеграф " Томаш.

Наставникът на пловдивчани не скри желанието си Локомотив да се подвизава в евротурнирите идващото лято.

" Нямама спуснати цели, само че аз чувствам желанието на футболистите да играят в Европа. Аз и моят екип също сме максималисти. Искаме тим, с който всички да се преценяват. Мечтите нямат таван. Да, те се материализират в купи и медали, само че също така аз желая да видя съществено лице и в евротурнирите ", добави той.
 Локомотив (Пловдив) чака белгийски нападател
Локомотив (Пловдив) чака белгийски нападател

Неговото идване към момента не е потвърдено
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР