Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Милчо Сирмов заяви, че

...
Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Милчо Сирмов заяви, че
Коментари Харесай

Треньорът на Локо : Най-важно ни е първенството

Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Милчо Сирмов съобщи, че шампионата е по-важно за отбора му от шампионата за Купата на България, само че дуелът с ЦСКА-София през днешния ден от 1/16-финалите ще бъде изигран с нужната отговорност. До последно под въпрос ще е левият бек Атанас Фиданин, който получи контузия в мача с Локомотив (София) (0:3) за състезание в петък и бе сменен наложително.
" ЦСКА е тим от огромна класа. Ние обаче няма да излезем единствено да се пазиме. Ще се опитаме да играем футбол, пък каквото стане. Най-важно ни е шампионата. Все отново след дуела с ЦСКА имаме тежък мач със Спартак Плевен, който записа първа победа в последния кръг. "

" Не може да кажем, че ще победим ЦСКА. Никой няма да ни коли и беси, в случай че загубим. Знаем против какво име се изправяме. Целта, която ми бе сложена, е да оставя тима във Втора лига и да обиграваме по-млади момчета от школата на клуба ", сподели Сирмов пред " Тема Спорт ".

Той бе асистент на предходния ментор Красимир Мечев, който напусна малко след началото на сезона. Тимът е в долната половина на класирането на Втора лига и очевидно ще концетрира напъните си там, а не против " алените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР