Старши треньорът на Локомотив Александър Томаш говори след успеха над

...
Старши треньорът на Локомотив Александър Томаш говори след успеха над
Коментари Харесай

Томаш: Младите футболисти трябва да си го заслужат сами

Старши треньорът на Локомотив Александър Томаш приказва след триумфа над Черно море.
Прочетете още
„ Благодарение на футболистите спечелихме. Доближаваме се до това, което упражняваме. Не съумяваме да осъществяваме това, което желаеме. Виновникът съм аз за това. Влезнахме мъчно в мача, променихме първоначално метода, по който искахме да играем. Играхме против добър тим с добър треньор. Не знам от кой момент са дружно. Зарадвахме последователите – те го заслужават. Аз съм огромен последовател младите футболисти да играят, само че би трябвало да си го заслужат. Моментът, в който дадеш безплатно, отиват от едната прекаленост в другата. Трябва да ги развиваме, освен да гледат в Инстаграм, да носят обувки като някои играчи и да си мислят, че ще играят като тях ".

На въпрос за бъдещето на Петър Витанов, Томаш съобщи: „ Аз съм си споделил мнението, получават се такива неща в живота. Пепи е дал доста на Локомотив, има нужните качества и капацитет. Не ми е работа да разясня, питайте управлението “.

" Последен мач на открито може би ще дадем повече игрово време на млади момчета. Независимо кой излезе на терена, е значимо да играе за емблемата и почитателите “.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР