Старши треньорът на Локо ГО Милчо Сирмов заяви, че е

...
Старши треньорът на Локо ГО Милчо Сирмов заяви, че е
Коментари Харесай

Треньорът на Локо : Нямаме място в елита

Старши треньорът на Локо Гражданско отделение Милчо Сирмов съобщи, че е реалист и че сега отборът не е подготвен да нападна елита. Железничарите зимуват осми на 7 точки от третия Монтана и място на баражите.

" Искам да играем по този начин, че да сме равни на първите. И ще направя всичко, което зависи от мен, с цел да сме сериозен фактор в групата. Но дано да бъдем почтени, има ли сили Горна Оряховица да устоя тим в елита? На този стадий отговорът е не. Мястото ни е във Втора лига, където да сме сериозен тим, с който да се преценяват. Целта ни е да сътворяваме положителни футболисти, да дадем път към огромния футбол на локални момчета и да радваме с положителни игри. Кога-то обстановката се промени и се откри метод за привличане на по-сериозно финансиране, тогава можем да си слагаме по-сериозни цели за класиране ", разяснява Сирмов пред regnews.

" Ако желаеме да се развиваме, би трябвало още повече работа и повече подготовка. Аз имам стратегия да наложа няколко наши момчета в главния тим, което, несъмнено, ще отнеме време. Но имаме кадърни футболисти от школата и би трябвало да им дадем късмет. С мъжкия тим сега упражняват четирима юноши и те са с огромен капацитет. Момчил Кузманов е подготвен за мъжкия тим. По време на зимната подготовка ще му дам повече време за игра в контролите и се надявам, че през пролетта той ще отбрани мястото си в тима. Янислав Цачев е по-малък, само че също има качества и се надявам да се наложи при мъжете. Звезделин Бончев също. Момчетата имат данни, само че би трябвало да знаят, че за място в тима би трябвало да се борят и да си го пазят. Засега са съществени, упражняват крепко, нека да е все по този начин ", добави наставникът на Локо Гражданско отделение.

Той се върна към мощния есенен дял.

" Смятам, че се справихме сносно като цяло. За някои даже изненадващо добре. Аз персонално не съм сюрпризиран, тъй като имам вяра в себе си и знам какво мога. Поех тима в сложен интервал, само че доста бързо футболистите съумяха да влязат в кондиция, да подобрят доста физическата и психическата си форма. Просто момчетата повярваха първо на мен, че могат да създадат нещо по-сериозно, и по-късно повярваха и на себе си ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР