Старши треньорът на Левски Станимр Стоилов се оплака от състоянието

...
Старши треньорът на Левски Станимр Стоилов се оплака от състоянието
Коментари Харесай

Стоилов: Когато играеш в блато, няма как да говорим за стил

Старши треньорът на Левски Станимр Стоилов се оплака от положението на терена при успеха с 2:0 над ЦСКА 1948 в Бистрица. Още преди дуела от щаба на „ сините” изнегодуваха поради положението и изискванията на стадион „ Витоша” в покрайнините на столицата.

„ Мисля, че предвид на сложния терен, заслужена победа. Отборът би трябвало да играе по-добре. По-рано трябваше да решим дуела. Моите терзания бяха, че почитателите не можеха да дойдат повече. Левски пристигна и игра, без да разясня качеството на играта”, показа след мача Мъри.

„ Да приказваме за тактичност и първокласен футбол… позволяваме неточности в контрола на топката, завършването на офанзивите, трябваше да приключваме офанзивите. Левски има много път да извърви, с цел да хареса на почитателите и на мен. Когато играеш на тресавище няма какво да приказваш за жанр на игра. Беше въпрос на воля и това кой ще вкара гол”, показа още той.

„ Няма за нас няма значение с кой играем. Левски играе за победа, без значение дали за състезание или за купата. Имам съществени терзания, че набираме скорост. Виждам доста неточности. Имаме си неточности, уповавам се с всеки мач да прибавяме нещо в играта. Желанието ми е да играта на терена. Към момента всичко върви по план”, добави още Станимир Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР