Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели след , че

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели след , че
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Развиваме се във възходяща линия, поставих високи цели пред отбора

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа след, че е било значимо да види равнището на неговия отбор против водача в шампионата, като добави, че съставът се развива във възходяща линия.

"Стана забавен дуел. Искахме да забележим дали се развиваме във възходяща линия и единственото отрицателно нещо бе резултатът. Имахме късмет да решим срещата с втори гол, само че не успяхме. Лудогорец е класен тим, осъществиха си две положения и завоюваха ", съобщи Стоилов след мача ".

"Доволен съм ненапълно от представянето ни. На този стадий от развиването ни играхме на положително равнище, само че би трябвало още да работим. Трябва да подобрим динамичността в играта и експанзията в междинната зона и в офанзива ".

"Не знам дали изненадахме Лудогорец (със схемата с петима бранители), само че първото полувреме имахме и предимство, и положения. Не мога да се дразня на играчите, тъй като единствено два дни тренирахме тази скица ".

Мъри разяснява и травмата на капитана Николай Михайлов, който беше наложително сменен през втората част.

„ Опитен вратар, не е прелестно, когато футболист получава такава травма. Надявам се бързо да се възвърне. Не мога да кажа каква е обстановката с него “.

„ Всеки мач е друг. Мачът за Купата ще бъде радикално друг. За нас цел е Европа. Поставих по-високи цели пред тима. Трябва да играем нападателно и за победа във всеки мач “, съобщи Стоилов след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР