Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от победата

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от победата
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Правим леки стъпки напред, с всеки изминал кръг ще сме по-добре

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана удовлетворен от успеха над Царско село с минималното 1:0. Според експерта отборът се усъвършенства в отбрана и желае от футболистите да нямат проблеми с напрежението.

„ Лично считам, че мачът беше равносилен, който беше отбелязал, щеше да завоюва мача. Не мога са кажа, че сме превъзхождали, не мога да кажа, че сме били и по-слабия тим. Имаше футболно равновесие и двата тима се стараха да играят футбол. Домакините се бяха се постарали да почистят терена. Но на тежките условия стана добър мач “.

„ В началото, когато започвах, първата задача беше да оправим нещата в отбрана. Имаме някакъв прогрес, само че към момента имам някои съществени забележки. Правим леки стъпки напред в играта в отбрана “.

„ Дано напрежението да е напълно върху мен. Свикнал съм. Имал съм и други провокации. Нямам проблем с напрежението. Дано да е върху мен. След като сме футболисти и треньори на Левски, всички би трябвало да можем да носим отговорност. Това беше казусът – прекомерно елементарно се сгъваме, прекомерно елементарно губим футболно самочувствие. В този проект ще съм праволинеен.

„ Аз дефинирам състава. Това са мои решения. Имаме сбит цикъл, обикновено е да имаме някакви други хрумвания. Колкото и да е неприятно времето, постоянно е по-добре, когато на стадиона има последователи. Не обичам мачове без аудитория “.

„ След по-малко от три дни следва мач с Ботев, би трябвало да се възстановим по най-бързия метод. По-добре сме, в сравнение с преди паузата. С всеки минал кръг ще се движим по-добре на терена “, съобщи Мъри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР