Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази радостта си от

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази радостта си от
Коментари Харесай

Стоилов за победата над ПАОК: Един отличен мач за Левски и една прекрасна синя“ вечер

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази насладата си от успеха на „ сините “ над ПАОК в първия дуел от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

Въпреки отсъствието на трима титуляри в състава си, .

Стоилов окачестви успеха на своя състав като „ една прелестна „ синя “ вечер “, само че изрази страдание, че „ сините “ не са осъществили и трето попадение, с което да предрешат изхода от конфликта.

„ Това беше един отличен мач за Левски и една прелестна „ синя “ вечер. Въпреки сериозния съперник и кадровите проблеми, които имаме, успяхме да изиграем мача по най-хубавия метод. Отбелязахме голове и в същото време не допуснахме шансове пред нашата врата. Можехме да решим мача с трети гол. С оглед на това, което видях в тима на ПАОК, мисля, че победихме един огромен тим “, стартира наставникът на „ сините “.

Специалистът изрази терзание за реванша в Гърция идващия четвъртък. Той е на мнение, че Левски може да играе още по-добре за напред.

„ Винаги е добре, когато вкараш ранен гол, тъй като дава убеденост, дава ни повече да мислим за фаза отбрана. Притеснявам се за втория мач. След прелестната вечер която подарихме на „ сините “ почитатели, се надявам да изиграем добър мач в Солун без нашите последователи. Това беше Левски, който желая да радва хората. Не ме интересуваше чак толкоз резултата. Видях Левски, който искаше да се бори. Трябва време, работа и самообладание, с цел да може Левски да играе още по-добре “, продължи Стоилов.

Мъри е безапелационен, че Левски би трябвало да се показа по най-хубавия метод и на реванша, даже и да не успее да се класира за идващия стадий на шампионата.

„ Победата над ПАОК мога да я сложа в топ 10. Голям тим, който игра1/4-финал в шампионата, с доста положителни футболисти. Видях един ПАОК, който ме тормози за втория мач. Една извънредно популярна победа, тъй като клубът и последователите имат потребност от такива триумфи. Можеше и да не успеем, само че методът на игра беше заслужен за почитание. Какъвто и да е другият мач, би трябвало да се представим още веднъж по най-хубавия метод “, сподели още той.

Стоилов е на мнение, че „ сините “ би трябвало да отбележат гол и на „ Тумба “, в противоположен случай пазенето на задатъка от първия мач ще бъде неверен ход.

„ На реванша би трябвало да успеем да отбележим гол. Ще бъде неточност, в случай че удържаме резултата предвид на играчите на ПАОК. Трябва да използваме мощните ни страни и нашата скорост. Съжалявам, че не можахме да решим мача с трети гол. Ще се борим, значимото е, че подарихме успеха на тези хора. Най-важното е, че виждам щастливи левскари, които си потеглят “, съобщи трньорът.

„ Дайте да не вършим световни изводи. Благодаря на последователите за уважението към мен, Левски и тима и към целя клуб. Труден и значим миг беше за Левски. Моето завръщане в клуба е точно затова – последователите, които бяха изгубили и последната вяра. Дадохме им капка наслада, в случай че продължим по този начин, ще бъде добре. За страдание не мога нищо да им обещая с изключение на работа и почтеност. Останалото би трябвало да го демонстрираме на терена и да се борим за него “ приключи Станимир Стоилов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР