Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди срещата

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди срещата
Коментари Харесай

Мъри: Не ни е страх от Лудогорец, ще опитаме да наложим нашата воля на терена

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде конференция преди срещата с Лудогорец от 23-ия кръг на efbet Лига. Брифингът се организира през днешния ден в миксзоната на Сектор " В " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

" Утре е първият дуел сред двата тима. Минимум ще има още два за Купата. Според това в коя шестица ще бъдем, ще забележим дали ще има и различен дуел. Двата шампионата мъчно можем да ги съпоставяме. Това е подобаващ миг да забележим до каква степен Левски е стигнал като игра и равнище. Лудогорец е хегемонът в българския футбол през последните 10 години. Отборът, който показва България в Европа. Ще опитаме да наложим нашата воля на терена. Левски под никаква форма не се плаши. Още веднъж да благодарим на всички наши последователи. Те са най-големият спонсор на клуба. Надявам се с тяхната помощ да успеем да закрием тези задължения и да престанем да треперим за лиценза. Смятам, че треньорът на Лудогорец е потвърдено има в европейския и балкански футбол. Има и опит, и триумфи. Лудогорец играе много по-динамично и атрактивно след неговото идване. Лудогорец завоюваха с привличането на този треньор. Изключително лесни картони си изкарва Краев в съвсем всеки мач. Трябва да работим да не се получава това нещо ".
 От Левски платили над 100 бона на Петър Хубчев
От Левски платили над 100 бона на Петър Хубчев

От " Герена " обаче към момента дължат суми на някогашни свои чиновници

" Може би е пристигнал моментът да победим. Лудогорец има мощни качества. Сработен тим са с положителни и качествени играчи. Играят с добра комбинативност. Ако успеем да направляваме по-дълго обстановката на терена, ще имаме и шансове. Не мога да давам оценки на съдиите. Съжалявам, че имам два жълти картона. Каквито бяха изискванията в предходния мач, такова е и моето държание. Съдиите нямаха храброст да защитят футбола. Няма какво да ми даваш картони. Това беше казусът. Нямаха суровост и храброст да вземат решение в името на футбола. Взеха някакви жалки решения. Нямаме искания кой да свири мача. Не желая под никаква форма да втълпявам нещо и да приказвам за съдийство. За мен е значимо тимът ми да се показа добре ".

" Не се колебая, че на следващия ден ще има съвършени условия за игра. Искам положителни условия, с цел да видя добър футбол. Не желая да виждам самостоятелните неточности от първия мач. Ако можем да запазим желанието, ентусиазма и организацията, ще бъде от позитивна позиция ".

" С по-евтини играчи да създадем жанр и метод на игра, с който да се опитаме да противодействаме на тимове като Лудогорец. Със самочувствие, убеденост и тактическа дисциплина това може да се случи. Мисля, че имаме нашите козове. Смятам, че в този момент е моментът да няма пауза сред шампионатите и да стартираме новото. Не виждам обаче предпочитание това да се случи. От в този момент предлагам да се намерения по този въпрос. Няма потребност от ненужна пауза от един месец. Ще изиграем безсмислени контроли, ще похарчим непотребни пари. Първите четири кръга са истината. Моето предложение си остава в действие. Ако желае някой, можем да дискутираме ".
 Ясен е най-големият донор в акцията
Ясен е най-големият донор в акцията " Левски е безконечен "

Вижте кой е той

" Съвсем умерено при започване на декември може да завърши шампионата. Към края на януари може да се стартира подготовка. С оглед на студа би трябвало да внимаваме да няма болен и контузен състезател. Илиян се стреми да влезе бързо в тима. Той може да вземе присъединяване без проблеми във всеки един мач. В тези мачове, които изиграхме, имаше два-три, в който мъчно можем да приказваме за футболно самочувствие. Април ще можем да даваме по-точни оценки за положението на тима. Трябва да подобрим тактическата си дисциплинираност и контрола над топката ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР