Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю пред БНТ,

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю пред БНТ,
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: За Левски е важно да намери голям спонсор или инвеститор, за да продължи да съществува

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде изявление пред Българска национална телевизия, в което приказва за бъдещето на " Синия клуб " и по-конкретно от какво се нуждае отборът, с цел да продължи да съществува.

Пред нашата камера Стоилов разкри, че Левски се нуждае от огромен спонсор или вложител, само че самият той отхвърли да е провеждал срещи с представители на Юнайтед Груп или " Спорт Републик ", за които се приказва, че демонстрират интерес към акциите на " сините ".

" Такива срещи по принцип не е имало. Бяха тук да следят финала за Купата, да следят тима. Аз не съм имал никакви спомагателни против нито с хора от Юнайтед Груп, нито с хора от " Спорт Републик ". Има интерес, само че въпросът е по кое време хората ще решат да се продължи нататък. За Левски е значимо да откри огромен спонсор или вложител, с цел да продължи да съществува. В момента Левски е в положение на будна кома поради уговорките, които има към разнообразни институции ", съобщи Стоилов.

Не пропускайте целия диалог с треньора на Левски тази неделя в предаването " Арена спорт " от 12.30 часа по Българска национална телевизия 1.

Автор: Радостин Любомиров

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР