Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов бе разочарован след загубата

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов бе разочарован след загубата
Коментари Харесай

Мъри пое вината за загубата и заяви: Ако се наложи, може да спрем играчи за националните отбори

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов бе отчаян след загубата с 1:2 от Славия. " Сините " позволиха цялостен поврат на " Герена ", макар че в по-голямата част от дуела имаха предимство.

Опитният експерт още веднъж обърна внимание на сериозния проблем на отбора в предни позиции и съобщи, че в случай че се наложи, Левски може да спре някои играчи за националните тимове, защото в състава има доста травми.
 Славия унищожи Левски на Славия унищожи Левски на " Герена ", " сините " още веднъж на колене пред " белите "
" Не спечелихме, тъй като не успяхме да осъществяваме основаните обстановки. Допуснахме напълно обикновен гол от статично състояние и загубихме напрежението и не успяхме да създадем напън. 
46  Левски - Славия
Явно изпаднахме в огромно напрежение и не можем да играем под него. Не можем да отговорим на упованията на последователите. Това са действителностите в момeнта. Ако би трябвало да търсим някаква виновност, тя е единствено в треньора, не би трябвало да се търси другаде. 
46  Левски - Славия
Имахме цялото предимство на терена и можехме да решим мача, само че допуснахме обикновени неточности. Дузпата повлия психически. Особено след изравнителния гол - нямахме темперамент да обърнем. Изпаднахме в напрежение и оттова пристигна и вторият гол. 
46  Левски - Славия
Не можем да осъществяваме ситуациите. Направихме задоволително обстановки и пропуснахме дузпа. Лесно се огъваме в отбрана. До изравнителния гол изглеждахме доста уверени и една неточност срина напълно тима като логика на психиката. Нямахме задоволително прохлада най-после, с цел да обърнем нещата. 

Над 70 минути имахме предимство. Изпаднахме в напрежение и физиката ни напусна. Като загубиш на " Герена " е доста неприятно. 
 Грозни подиуми: пердах след Левски - Славия - хора се търкалят по стълбите Грозни подиуми: пердах след Левски - Славия - хора се търкалят по стълбите
Имаме доста хора, които ще вървят по националните тимове. Може да се наложи да спрем някого от националните тимове. Не можах да видя какво се случи, само че в никакъв случай не е прелестно, когато има произшествия ", съобщи Стоилов.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР