Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели първите си впечатления

...
Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Стоянович: Вървим на прав път, но това е само един мач

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович показа първите си усещания след триумфа на отбора с 3:1 над Берое в конфликт от шампионата за Купата на България. Опитният специлиаст съобщи, че " сините " вървят на път.

" Купата е едно наше предпочитание. Ние през днешния ден искахме да покажем друго лице. Имаше предпочитание и експанзия. Добър ден беше и за Робърта. Имахме доста диалози, би трябвало всички да схванат, че Левски е огромен клуб и не би трябвало да се случват такива неща, като в неделя. Има доста футболисти, които занапред влизат в темп. Вървим на прав път, само че това е единствено един мач ", стартира Стоянович.

" Този триумф ще даде самочувствие на всички играчи. Надявам се в идващите мачове да има същата дисциплинираност и предпочитание в играта.

Трябва да се фокусираме и за Купата, и за еfbet Лига. Не може да сме съсредоточени единствено в една страна. Очаквам същото показване на Левски в идващия мач. В Ботев има много футболисти с качества. Ние би трябвало да обърнем особено внимание. Идва нов мач и би трябвало да пристъпим в този мач със същата сила ", приключи опитният експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР