Старши треньорът на Левски - Николай Костов, разкри, че от

...
Старши треньорът на Левски - Николай Костов, разкри, че от
Коментари Харесай

Костов призна: Водим преговори с Георги Миланов

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, разкри, че от „ сините “ водят договаряния с някогашния си футболист Георги Миланов.

31-годишният Миланов напусна “Георги Аспарухов ” през януари в посока Ал Дафра. Клубът от ОАЕ изпадна от елита на своето състезание, а левичарят не възобнови договора си, който изтича през днешния ден, 30 юни, в среднощ.

„ Разговаряме с Георги Миланов. Мисля, че той е точният човек, който може да попълни празнотата в средата на терена ”, показа Костов след контролата на Левски с Етър в Правец, извоювана с 2:1.Той приказва и за Билал Бари:  „ Предстои му обзор в Германия. Надяваме се да бъде подготвен в близко време. Аз имам вяра доста в този футболист и се надявам той да се включи в тима “, разкри наставникът.

„ Ако би трябвало да го уважим, не би трябвало да търсим. Да, постоянно желаеме по-добри, само че имаме играчи, които си чакат шанса. Когато не можеш да имаш това, което харесваш, харесвай това, което имаш “, добави Костов относно това, дали Левски ще търси нов нападател.

„ Доволен съм от изискванията, които имаме за подготовка. Проведохме 12 тренировки, 2 контроли. Видяхте, че тимът на Етър беше по-свеж. Има насъбрана отмалялост при нас, работим, акцентът на работа е към владеенето на топката. Нашите футболисти се стараят оптимално. Връзката сред халфове и нападатели не се получава. Действаме мудно там, само че се надявам до шампионата да се подобрим “, сподели той минути след края на мача в Правец.

„ Не съм си писал за мисленето, записах си неща, които не мога да споделя с вас. Пиша си по отношение на играта и какво би трябвало да извършват играчите. Особено нещата, които не се получават. Играем малко скучно, тъй като нашите футболисти употребяват прекомерно доста подавания при граденето на играта “.„ Всичко, което е работил Станимир Стоилов, е позитивно за нас. Ние просто би трябвало да подобрим владението на топката и да преобладаваме. Ако би трябвало да разясня днешната игра, не съм удовлетворен. Когато Етър владееше топката, ние бяхме доста мудни “, разяснява той измененията, които ще вкара в Левски.

„ Вече имаме трима капитани. Вече не са и тримата вратари – Краев, Сонко Сундберг и Михайлов “.

„ Имаме доста положителни условия и работна среда. С Наско Сираков обсъдихме нещата за развиването на тима. Въоръжаваме се с оптимизъм. Трябва да имаме вяра и с поддръжката на почитателите да се борим за първото място “, оптимистичен е наставникът на „ сините “.

„ Кордоба има дискомфорт, в последния миг го пуснахме. Роналдо също не е подготвен за игра, надяваме се за началото на шампионата по 60-70 минути да могат да играят. Асен Митков е доста добре. Той мина обзор през вчерашния ден, през днешния ден пропусна тренировката. Той е доста скъп състезател и от на следващия ден влиза в тима “, приключи Костов във връзка положението на някои от играчите си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР