Старши треньорът на Левски Николай Костов очаквано беше разочарован след

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов очаквано беше разочарован след
Коментари Харесай

Николай Костов: Играта ни показва, че са нужни изменения

Старши треньорът на Левски Николай Костов предстоящо беше отчаян след равенството 1:1 вкъщи против Ботев Пловдив в мача от 17-ия кръг на родната Първа лига.

Двубоят бе четвърти следващ за " сините ", в който те не съумяха да стигнат до успеха, а след последния съдийски сигнал Костов призна, че се следи спад в отбора.

" Нашият тим изигра много положителни първи 20 минути и през първото полувреме имахме предимство в играта. Попадението ни успокои и чаках да продължим по този начин, само че получихме гол и не бяхме добре проведени. Видимо има някакъв спад в нашия тим, който въздейства прочувствено на играчите. Отново създавахме положения, само че съперникът не е тим, който може леко да бъде преодоляван. За страдание, загубихме победа, която ни беше доста нужна за настроението на играчите ", съобщи опитният експерт.

" Трябва да работим върху пропуските. В началото на шампионата не можехме да сътворяваме задоволително положения, а в този момент е противоположното. Имаме и играчи не в оптимална форма, за което треньорите поемаме отговорността ", добави той.

Наставникът на Левски съобщи още, че в неговия щаб са наясно на кои позиции би трябвало да бъдат нанесени корекции и добави, че всичко ще зависи от работата, която ще бъде свършена по време на зимната подготовка и трансферния интервал.

" Всичко зависи от идната подготовка и трансферния интервал. За някои позиции сме наясно. Самата ни игра демонстрира, че тук-там са нужни промени ", приключи Николай Костов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР